Freeedag!

Hej helg igen. Det är fredag, solen skiner och det är redan riktigt varmt och härligt ute. Morgon promenaden är avklarad så nu väntar det häng med kära lillasyster ner på staden. Ska leta och stöka runt efter en mors-dag pressent. Vad ska man köpa? Syrran är så duktig och har redan hittat en perfekt pressent. Känner att jag måste hitta något lika bra..
Undra om det blir grillning i kväll och lite mys och så får vi spara klackarna tills i morgon kväll när det är stora utgångsdagen.. Var någon som ville vara hemma och ta det lungt men attans det rycker lite i fest-tarmen här just nu känner jag när solen skiner och det lyssnas på eurodisco. Nu var det dags för en dusch och ett ombyta av kläder innan jag tar cykeln ner och letar reda på Syrran och bebisen. Ciao!









I kväll då du...


Nu är det äntligen lördag och i kväll är det absolut dags för en ordentlig dunder fest!
Som jag har längtat, har varit så sugen nu att jag varit sprickfärdig! Jag kommer nog möta Jesus när jag korkar upp i afton. det tänker jag så klart göra med världens bästa kamrater! Jag hopps bara att det inte är ett allt för slitet gäng efter veckans galenskap. Nu är  Gynning på plats i sin nya lya. Efter två dagars packande och släpandes har vi nog lyckat fått det mesta på plats. Måste säga att jag är väldigt imponerad.
Kom precis innan för dörren efter lite sistaminuten shopping tillsammans med just Gynning. Blev en ny partyblåsa kvällen till ära, känner på mig att det kommer spåra ur i kväll och det är ju bara helt fantastiskt! Eller hur?
Fick tid över och kunde få lite ljusa slingor i håret på förmiddagen. Det gillas verkligen eftersom man går all in på sommarkänslan.
Lite sen lunch nu och möjligtvis en powernap sen är man redo för kvällen. Jädrans vad skoj det kommer bli! Ciao.






God Morgon Torsdag (Söndag)!






Hej där, Födelsedagsfirande för kära mamma Åsa vart kanon! God mat, trevlig sällskap och såklart avslutades det med stil i form av en kulglass vid en korvmoj haha!  Gårdagen spenderades med Gynning vid min sida. Förresten, i dag så flyttar min kära Gynning in till stan Woohooh! In i sin härlinga ung-karls-lya! haha. Har lovat att agera flytt-gybbe, eller ja jag ska vara med som sällskap och kanske bära lite.... Tror nog helt ärligt att jag mest kommer vara i vägen så det bästa är nog om jag ägnar mig åt upp packning och dirigering av möbler. Det kommer helt klart bli underbart med en bästis nära! Nu, frukost!
Ha en kanon Röd-Torsdag.






Poppsnöre, Det är jag.


Jag älskar Britney, jag dansar loss och sjunger högt till alla hennes låtar. Jag hoppar till av glädje när jag lyssnar på Brittan på spotify. Jag blir så lycklig när jag är ute och går och Brittan kommer på min ipod. Jag är ett riktigt poppsnöre hela jag osar pop.
Jag gillar när det är klitchiga refränger som man kan sjunga med i och som fastnar direkt och kan tralla hela dagen lång på låtar som toxic. Klyschan djup som en vatten pöl är verkligen en spegelbild av mig när jag få välja musik själv. Det är populärmusik som är min melodi. Jag kan stolt säga att Brittan är min Idol speciellt dagar som idag. Lalallaalaaa! haha
På lördag när det ska festas till och slarvas så ska jag endast spela Brittan. Om det inte spelas Brittan på dansgolvet i helgen blir jag besviken, då ska jag ha med mig min ipod och dansa för mig själv. Japp det ska jag. Jag ska skaka rumpan till min favorti och vara så tjejig jag bara klarar av. Jag är en riktig tjej-tjej. I love it.




Happy Birthday!





Idag, den 19 maj så fyller världens bästa mammi 45 år. Detta ska firas i afton med dunder o brak! Vi ses i kväll, då ska det sjungas och tjoas. Nu ska jag snurra vidare, känner mig som en orkan i dag. Är lite all-over-the place just nu.
Kram.


God morgon.

Hej där, Nu är det lördag igen och jag har precis avnjutit en underbar frukost och nästintill lusläst senarste numret av cosmo som sällskap då b-friend är lite utav en sjusovare. Spenderade hela går dagen ute i sol och blåst i huset, var kanske lite väl optimistisk där ett tag o drog på mig bikini. brrr, det blev då verkligen inte långa stunden. Men jag kan lova att det var riktigt härligt och glassigt att sitta på verandan och smaska på frukt och glass medans solen värmde. Blev bjudna på hemma-gjord pizza till middag och riktig vaniljglass med blåbär till efterrätt. Mumms!
Ikväll är det schlager, och det planeras att ses från soffan med ett berg av gott att äta och dricka. Annars är det inget alls särskilt planerat  dag. Ska hämta hem min cykel i dag på eftermiddagen så det bjuds nog på en cykelfärd genom staden skulle jag tro. Men först blir det nog lite mer frukost innan det är dags att ta på sig skorna för en powerwalk runda.
Ha en underbar lördag, Kram!





Lördagsgodis..

Queen..


-I'm digging the dansing queen...


Slog på radion nyss och så spelades så klart Abba klassikern dansing gueen! Då vill jag lova att det hoppades och sjöngs här hemma. Har hållt på och plockat och fixat här hemma nu på eftermiddagen så nu är jag helt svettig. Jag blir så rastlös av att inte göra något, och allt jag borde och behöver fixa förtränger jag och fixar med det som känns kul för stunden. Har lyckats sortera och rensa lite bland alla kläder, kollat in  vad som gömmer sig längst in bland klänningarna som jag sparar till sommaren. Hittade en hel del härliga favoriter som jag lyckats glömma. Borde glida förbi en mataffär snart, det kurrar i magen efter en smoothie nu. Undrar om jag kanske kan hämta min cyckel som står inlåst på b-friends arbete hmm? Annars kanske det vore en ide att ta en promenad ner, solen skiner ute märker jag nu. haha har varit helt inne i kläningshimlen så jag glömt bort om världen för en stund. Ska ta o kolla upp kvällens agenda och sen blir det tvunget att kila till frysdisken på ica. Adios!







Måndag morgon.


God Morgon
ny vecka. Helgen har varit helt underbar och givande! Har tagit det så lungt man kan, känt att alla stress o press riktig runnit av mig och gett mig ny energi och kraft. Spenderade fredagseftermiddagen ute på lilla landet lagom i föräldrarnas hus. Slog till och bakade en kladdkaka, blev kanske inte ett konstverk men den gick helt klart ner. Sen så var det så klart traditionell fredags mys här hemma. 
På Lördagen så gick vi all in för spelkväll, TP.  Trevligt med ännu trevligare umgänge. Igår var det slö-söndag, härlig frukost med äggröra och sen en ordentlig lång promenad. På kvällen bjöds det på tårta då min kusin fyllde år. Morfar hade gjort en härlig jordgubbs-björnbärs tårta med mycket grädde. När vi kom hem gjordes det lite kvälls fika och såg en rulle. Jösses vad en helg känns lång när man inte går ut och slarvar, men det bästa är ju endå att vakna på söndags morgonen och känna sig pigg och utvilad. Och framför allt detjag tycker om bäst att kunna ta tillvara på söndagen och få saker gjorda istället för att ständigt gå runt i en bakis dvala.  Mera effektiva söndagar kommer nog framöver känner jag, specielt då vi sparar inför sommarens stora resa & fest. Jag längtar så. Ny blir det lite kaffe sen en långpromenad bara regnet lugnar sig lite. Ha en underbar måndag! Kramar Anna.


    

   









Glass!

Okej, jag har fått ett nytt beroende objekt eller ting kanske det heter strunt samma.
Jag äter glass, konstant. Frusen yoghurt-glass, sorbe, kulklass,pinnglass, båtar,bananasplit.
Allt som kan kategoriseras som glass slinker ner. Jag väljer glass framför mat. Som till exempel idag gjorde Putte världens godaste mat, spaghetti och köttfärssås. Jag tackar nej för jag vet att det finns ett hörn kvar av yoghurtglassen som jag köpte i går kväll när jag och gynning var ute och fixade med vår naglar.
Jag är besatt, detta är mitt nya beroende. Skippar ciggen och rullar istället snart fram som en glasskula med topping, grädde & strössel. Jag lär ju inte bli annat än sötare eller hur? haha.




 




God Morgon!

Onsdag, helt klart en riktigt härlig dag så där mitt i veckan. Älskar det. Funderar helt klart på om jag ska hinna med ett besök hos frissan i dag?! Vore härligt med något nytt, blir så lätt trött på allt jag tar mig för numera. Tålamod och sånt är inte min grej tror jag. Nu ska jag skicka iväg ett god morgon världens bästa vän och sen blir det powerwalk.
Ha en underbart härlig onsdag! Kram /Anna





Regn och rusk











Tisdag, Efter att ha återhämtat mig och fått nu energi och lite positiv anda så har jag spenderat halva eftermiddagen med att kika igenom lite avsnitt från både the hills och the city. Unnade mig lite slöandes efter en minst sagt hektisk och krävande förmiddag i regnet. Sitter och funderar på att byta om och ta mig ut på staden och kika lite. Inser att jag är i behov av lite shopping. Ska slå en signal till b-friend och höra när han slutar jobba i dag. Ciao!

Hej Måndag.


Efter helgens bravader så har jag förlängt söndagen ända tills nu, känner mig svag i hela kroppen. Förstår inte hur det är möjligt att vara bakis och skakis i två hela dagar. Jisses. På fredagen blev det den klassiska så ska det låta aftonen hemma i tryggt förvar. Lördagen bjöd på gårdshäng på dagen med en massa sol. På kvällen åkte vi för att fira sjävlaste Frida. Och premiärade på trädgårns svettiga dansgolv. Det hela var verkligen en kanoners kväll. Släpade oss hem och hittade en värmländska med en pizza sovandes så gött på soffan. Ska nog ta det lungt i helgen och reparera skadorna efter helgens slarvande. Blir nog en promis snart och sen en lång och behövlig dusch. Får demonstrera bilder senare eftersom min kamera gett sig. Ciao så länge.






RSS 2.0