Breakfast.


God Tisdag morgon, sitter och trumar med fötterna och väntar på att kaffet ska bli klart att drickas (bådar gott att jag redan är stressad,suck). The voice står på och snart kommer nog en nyvaken b-friend upp och gör mig sällskap.
Helgen svischade förbi och det var måndag igen i ett naffs.
Sumering av helgen, syrran flyttade, höstmarknad med Putte och Jocke, drinkar med Gynning, Piren, Solo, Betongkeps.
Dags för en kaffe sen kör vi igång denna Tisdag med en rivstart!

XO





Renovering.

 

 

 

 

Goood morrn! Drog ut till huset igår kväll och inspekterade ombygget som pågår. OJojoj! Kommer bli kanon och jäklarns så härligt med ett alldeles nytt kök som man alldeles själv får planera och utforma. Jag är helt klart för det där med ombyggen och så vidare. Fast jag kände att när jag stod där mitt i kaoset med kameran och skulle dokumentera rivningen så fick jag lite panik, I vilken jäklarns ända ska man börja i? Tur att pappsen är basen över bygget och styr och ställer alldeles så där ordentligt som bara pappa kan göra. Nu hör jag the voice i bakgrunden, ska kika på det tillsammans med b-friend och få i sig något i magen. Sen drar det igång med Yogalates och en lååångpromix innan skolan börjar.   XOXO

 

 

 

 

 


Dylan..

 


Hello där i eftermiddags solen, jäklarns vilket härligt höstväder det bjuds på! Gött mos. Förövrigt så har jag tappat all koncentrationsförmåga idag, lullar runt, trallar och ger fan i att ens öppna mina böcker. Har spenderat hela förmiddagen med dagens man, och idag råkar det vara så att det är självaste Bob Dylan. Har kommit på nu,just alldeles precis vad jag ska bli när jag blir stor, jag ska bli rockstjärna så nu slår jag igen böckerna kilar ner på stan (måste köpa ögonsalva) och snurrar nog förbi vid mamma och frågar om hon är med och sponsrar mig i min nyfunna karriär. Jag kommer vara grym på Ullevi nästa sommar, slutsållt!
Iväg var det, attans att man alltid ska vara i sistasekunden. Konstant ägare av den akademiskakvarten! / Later!





Söndag.


Fönstren står på vid gavel, jag dansar och plockar i toner till Winnerbäck. Det är en söndagsmorgon som är på ren elit nivå.  B-friend drog tidigt i morse, skulle iväg och göra klart lite jobb. Så nu kan jag spela hur högt jag vill och precis vad jag vill, utan att han glider förbi och byter spelningslista på Spotify. Love Spotify bye the way.

Igår var vi på kalas, Sigrid 86 är den klämtjäckaste tanten som finns. Idag ska Sigrid gå och rösta i kyrkovalet.Det är viktigt tycker hon, "Det är min plikt" säger Sigrid. Sigrid tyckte att Patrik var för skäggig och att det fulaste som finns är tatueringar. Sigrid är en riktigt glad skit.
När jag fyller 86 år önskar jag mig att få vara precis som Sigrid Jansson. Hon hade skaffat sig ett nytt vrålåk som stod i trädgården och blänkte när vi kom. Damen har klass.
Gurran var på besök igår, lunchade,kalasade och sen var det bio fram emot kvällen.



Flickan som lekt med elden.

Lisbeth Salander
är benhård. Jäklarns vilken tuffbrud.
Äkta, rå och inspirerande.
Naomi Rapace är cool.































Tillbaka till toner av Winnerbäck, du gör mig Lycklig och förvånad. Dags att göra klart här hemma nu, förresten såg att världens bästa Lisa har namsdag idag när jag bläddrade igenom agendan för att ha koll på lämningarna.Då till grejen idag, Grattis Lisa på namnsdagen! Ska hoppa i kläder och ge mig ut på en vända i spåret. Ciao!




Nobody puts baby in the corner..








Den frasen, Nobody puts baby in the corner kan nog var den mest classiska frasen inom chickflick kategorin någonsin?!. Det går ju bara inte att sluta älska den frasen,den filmen och den mannen.
En fantasktisk skådespelare, och dansare
har gått ur tiden. Jag gissar att jag kommer lyssna på soundtracket till filmen om och om igen idag. Ska nog ta cyckeln ut till huset och rota fram mina gammla vhs filmer med Dirty dancing..Hungry eyes ger hela mig rysningar, vilken man säger jag bara. Hur mång hjärtan var det inte som slog för honom när han shakade loss med Jennifer Gray? Jag var totalt head-over-heals.
Patrick Swayze RIP.




COCO CHANEL

 

 

Måndag hela dagen, har precis stått och kollat in när fastighetsskötaren var här och lagade toaletten. Glammigt värre, lyckades dra av knoppen på "grejen" som man drar i när man ska spola.. suck. Men efter några nagelbitande minutrar så var saken fixad. Till saken, har setat och funderat och slö surfat och kom fram till att jag mer än något önskar mig en alldeles egen Chanel. Det perfekta lilla väskan. Tänk så lycklig man skulle vara när man svänger den över axeln och vänder på klacken.. Åh vill ha den undrar om jag ska tippa eller varför inte springa ner och köpa mig några lotter. Känner att jag har turen med mig idag. Ekonomiskt oberoende är ett mål att sträva efter. I-lands bekymmer jag vet.. Ska koka ihop lite middag nu, korvstroganoff.

 

 

 

 


Bueno noche amigos!

 

Kan det inte få vara Fredag hela veckan? Nu tar jag en välbehövlig pause i mitt studerande och firar att det är fredag eftermiddag, ska dra på spotify och svira om nu. Förresten, man får väll käka kladdkaka till frukost?? 

Adios!




Lovley Darling.

 

 

 

 


Idol + Lacken.

Goo morrn!, Onsdag mitt i veckan.

Igår kväll var det ju starten för ny omgången av idol, Jag och gynning myste till det i soffan med chips, cola och bubbel.. det bjöds då allt till fniss fest många gånger om. Så nu får man väl verkligen inse att hösten är här, när alla program drar igång på tv igen vet man på riktigt.

Hade fått i uppgift av B-friend att åka till verkstan (lacken) med bilen, suck! Eftersom jag står utan körkort och endast tillgång till en cykel så fick Gynning vakert ställa sig till mitt förfogande och hjälpa mig att rulla dit.
Ordnade även så peggan fick nya vinrutetorkare (heter det så?). Fixade till det så farbrorn på Ok hjälpte till att sätta dit den då vi tycktes vara lite hmm, handfallna? hjälplösa? haha!
Men det är just därför som  jag inte har engagerat mig i att ta något körkort, fördå slipper jag krångla och böka med en massa tjafs. Det är mera min grej att sätta mig i passagerarstolen och bara glida med helt enkelt. Fast jag inser ju i och för sig att det är skit töntigt att resonera så.. jäklarns då!
Yogalates,powerwalk,frukost,dusch,skola och sen möta upp Gynning för lite häng. Later!




Rocko.

 

 

Wwrrrooom, och så vart det fredag igen! Har setat och försökt koncentrerat mig på studier men det är bara att inse att min hjärna tagit helg. Hej då studier hej HELG! Fredagkväll alldeles runt hörnet och det betyder fredagsmys. Grupp-häng, film och godis! Tackar för det. Börjar känna att det skulle sitta fint med lite svirrning i helgen. Kollade nyss igenom kameran från förra helgen som slutade i hemmafest för oss. Som vanligt när man vaknade på söndagen trodde man aldrig igen att suget skulle komma tillbaka, men visst hej lördagsfyllo! Lördagar är bäst, alltid varit och kommer alltid vara. Det är på lördagar det är fest. Inte fredagar, bara lördagar OK? På lördagar slarvar vi med allt och alla. Då är praktiskt taget allt tillåtet och alla är nöjda. Jag kan nog vara nöjdast. Det börjar rycka i mig nu, jag kan då inte sitta still länge. Ska kasta ett öga över mina anteckningar en gång till bara innan jag kastar in boken för stunden,  sen kilar jag iväg. Längtar galet mycket just nu efter Rocko.

Ciao!

 


September and back too school.

 

 

I all hast insåg jag nu att det är höst, september har rullat in och det är inte längre skönt att gå utan sockor. Sitter med glasögonen på och försöker begripa lite olika psykologiska aspekter. Förkyld så in i bomben, verkar aldrig som om det vill ge med sig. Har inte tid att ligga hemma och kurera mig nu när det är ett smockfullt schema närmsta veckorna. Får lite panik över hur jag överhuvudtaget ska ha tid att andas emellan alla uppgifter och åttaganden? Fast det är ju endå det härligaste att kika igenom agendan och inse att det fullplanerat hela hösten. Känner mig produktiv och jäkligt effektiv. Klarar av att hålla bra många bollar i luften samtidigt och det är toppen! Apoteket nästa och sen en vända på hemköp och unna sig något gott till kvällen. Adios!

 

 

 

 

 


Music baby.

 

 

 

 


RSS 2.0