High 5


Yes, jag säger high 5 till aktiva och produktiva söndagar! Det är ju bara för jäkla härligt att hinna med allt det där som man skjuter upp och känna att man tar till vara på en söndag på bästa sätt när alla andra bara ligger på latsidan. Att vaka på en söndag och inte må som ett lass skit är upplyftande och numera ett av mina favoriter med just Söndagar. Att vakna och känna sig utvilad, pigg, inspirerad och känna att man är på G. Denna söndag var och är ju kanon eftersom man fick en extra timme bara så där. Det gillar jag mycket så tackar för den timmen!
Effektiv var det ja, har tränat, skrivit klart skolarbete, bäddat rent i sängen, haft mys morgon med b-friend, ätit glass till brunch, städat och fixat runt i lägenheten, och förberett söndagsmiddagen som kommer bestå av hammagjorde hamburgare, ska snart kila ner och starta tvättmaskinen och sen finslipa lite på tentan och invänta b-friend som är på väg tillbaka från Stockholm. (Bajen Gnaget.)
Håller tummarna för att det blir bättre väder så vi kan ta en kvälls promeix och svänga förbi affären.
Just de, igår visade vi vårat suport när syrrans kille lirade hockey. Jag är tacksam för att det fanns varmvatten och raggsockor efter det för jag trodde nästan att jag skulle förvandlas till en iskub hela jag.
Ska ta och svira på mig lite kläder och reda ut tovorna innan jag kliver ut. Ciao!





God morgon!

 

 

Fredag morgon, så härligt det kan bli. Idag blir det skola för hela slanten skulle jag tro. Sen så måste jag sätta mig ner och föra över från den gammla till den nya. Mobil byten kan allt bli bra krångligt speciellt med alla kontakter som byter utseende och är helt omöjliga att begripa. Skönt att ah det gjort, mobil bytet för jag har nästan gett upp hoppet på min gammla som bestämmer sig själv för att stängaavsig på de mest olägliga  tidpungter och sen har touch-skärms-funktionen brakat ihop totalt. Men nu så, en fungerade mobil alltså!

Förhoppningsvis blir detta en härlig fredag, känner det på mig redan faktiskt. Ska försöka hinna med en vända nere på stan och införskaffa nya atteraljer och lite provint till kvällen. Frukost!

 

Kärlek.

 

 

 

 

 


Lyckan ost?

 

 

 

 

Go Morrn! Nu är det tredje eller kanske fjärde natten i rad som jag drömmer att jag vinner på triss, lotto, stryktipset, keno ja du hajjar grejjen nu. Jag drömmer vad jag gör med mina pengar oh sen hammnar jag alltid i lite utav ett dilema, hur mycket ska man ge bort till alla nära och kära? Vem ska man ge till? Vaknar alltid upp och känner mig stressad och alldeles svettig. Undra vad det betyder egentligen? hmm. af så har jag bestämmt mig att jag ska kila iväg och köpa mig en drös med lotter och testa min lycka idag. Nu blir det frukost tillsammans md gänget i Vakna med the voice sen ska jag hoppa ikläderan och bege mig ut i morgon luften på en powerwalk för att starta dagen. Later!

 

 


21 Oktober.



Kväller är det redan, Idag har det varit en riktig fixar dag. Startade med en rivstart i skepnad av powerwalk och ett svettigt pass pilates.
Har ordnat och donat för mig och tagit tag i högen ATT GÖRA som nästintill var ett berg. Pjuuh!
Eftermiddagen ägnades åt häng med Syster,Alina och Elin.
Assisterade Elin lite med håret i form av lite klipp med saxen och en färgklick. Mycket tjusigt! Fick även tid till att ordan upp min egen kalufs i går. Blev lite piggare med lite ny färg och några kluvna toppar mindre. Skönt med tanke på att det slits så mycket nu när man grejjar med det konstant. Misshandlar nog mitt hår en hel del med alla galenskaper jag får för mig.
Spenderade en natt i Örebro i helgen. Strosade runt ute och käkade god mat. För att sedan konka fram och tillbaka på vinden under söndagen. Och även en snabb visit ute i huset för att kolla av renoveringen. Nästa vecka tar det fart ordentligt och snart kommer det finnas rinnande vatten i köket igen. Kommer nog uppskattas oerhört av en viss mamma som tränar på sitt tålamod just nu. Sitter och filar på lite lämningar nu och mummsar på en chokladboll. Ska ta och ordna upp en sen middag snart till oss, en stor wook! Ciao!



21:00

 

 

Pjuuh, what a day. Nu tar jag kväll och kryper ner i soffan tillsammans med B-friend. Hinner med mycket om dagarna och det känns skönt. Effektiviteten själv kanske? Borde nog ta tag i guran lektioner kanske? Den står mest bara där och sammlar damm. Eller är det ett körkort som borde prioriteras? hmm. God Natt


Kärlek/ A.





 

 

 


Vogue.






Hallå där, trevlig Tisdag morgon och fömiddag. Känner mig fortfarande som en is-pinne efter morgonens promenad. Det drar verkligen isande vindar ute nu. Får förhoppningsvis snart en rykande het kopp kaffe i min näve endå så så det kommer snart rådas bot på det. Var i skolan och stämmde av i går och det här det kommer bli riktigt bra, känner mig lite stressad men om jag verkligen jobbar asset av mig nu några dagar så ska vi se att allt kommer gå gallant! Lite press så där det gillas bara. Något varmt var det ja.. Arrivederci.

( På tal om franskt alltså.)








Den felande länken. Say what?


Söndag eftermiddag,. Har spenderat morgonen alldeles förlänge i sängen med b-friend. Masade mig upp efter lite påtryckningar från sötsuget. Har slevat i mig en stor skål med glass och några chocklad chip kakor vid sidan av. Fast det är ju söndag så det är tillåtet. B-friend åkte vid lunch, skulle iväg och göra något jobb lite snabbt.
Kan nog inte påstå att jag varit effektiviteten själv. Har mestadels kollat på Gossip Girl och nu rullar the City på tv:n i bakgrunden. Fast det gör kanske inte så mycket, måste få sammla på mig en jäklarns massa energi inför kommande vecka. Vet redan nu att det kommer ställas mycket krav och vara krävande. För hoppningsvis hinner jag andas någon gång och försöka sig på någon form av socialt liv. Fast det kommer att betala sig bra, det vet jag med stor säkerhet. Ska hoppa i kläder och gå ut på en lång promenad innan det är dags för söndagsmiddag, Ciao!




Lets go.


God morgon! Känner mig förvånandsvärt pigg och glad idag, vilket glädjer mig enormt. På schemat för dagen så står det studera, kaffe hos G och sen en vända på stan på jakt efter lite varma vantar. Varför är det så att när det är dags att plocka fram en ny säsong (Vinter)  så inser jag varje gång att jag tappat bort mer än hälften från förra gången?. Suck! Så nu står jag här utan ett enda par fungerande fingervantar.
Å andra sidan så är det lätt åtgärdat, ska ta och ordna upp det idag tror jag. Kanske kan lura med mig Gynning på en stadsvandring om det inte är allt för galet kallt ute på eftermiddagen.

Nu ska jag ruska livi b-friend och dricka något värmande innan det är dags att ge sig i kast med dagen. Powerwalk och ett pass Yogalates får starta min Onsdag! 
Ciao!





Kyligt.

 

 

Oh!

Det var väll inte en enstaka själ som missade att det var kanelbullens dag igår? Eller? Inte jag då.

Igår åkte vi iväg till Borlänge på eftermiddagen. Planen var att mest strosa och kolla läget på höst/vinter jacks fronten. Slutade dock med att vi shoppade loss ordentligt, Patrik köpte sig en ny klocka. En jädrans fin en från Gant. Är redan nu sugen på att låna den men jag tror att det är strängt förbjudet. Ligger redan lite pyrt till för att jag snor hans tröjor hela tiden. Men det är ju så förbaskat kyligt ute och inne med för den delen så det är perfekt att mysa omkring i. Blev en sjysst tavla inköpt till vardagsrummet.

Och sen hittade jag en jacka, ett par boots med lite klack och en lång härlig

mysig sjal med animalprint.

Kommer värma bra nu eftersom jag misstänker att kylan är här för att stanna. Bbrrr!

 

 

 

 


Home sweet home baby.



Hello, Torsdag idag och snart helg igen. Sitter och dricker lite vitaminer och kikar på nätet efter en liten kissemisse. Har nästan, eller ja jag har nog helt övertalat B-friend att vi borde köpa oss en liten katt. Nu är bara mitt problem att jag blir så kräsen. Har byggt upp en bild i tankarna på hur denna lilla katt ska se ut och vara. Suck! ( Alltid samma sak när jag ska köpa något, spelar ingen roll om det är en jacka eller skor..)
Min dröm katt då: Hona, långhårig, gärna korsning med burma perser norskskogskatt eller nåt. Vit, ljust grå eller helt brun. Tror att jag kommer få leta ganska länge innan jag hittar det som faller mig i smaken.
B-friend är mer inne på en hund...
Har precis förberett middag(planering planering är ett måste just nu), oxfilé och potatisgratäng.Gott va?
Annars så äter,sover och andas jag studier. Ska ta en pause nu och kolla in nya avsnittet av the city.
Kanske kan få lite ny inspiration.   Later.



RSS 2.0