Söndag.

Godmorgon!

Nu blev vi snuvade på en timmes sömn, skönt att det endast är söndag så man inte har allt för
mycket tider och saker inplanerade. Eftersom jag numera inte kan dricka och festa licka mycket som alla andra i min omgivning så låg jag på soffan, frossade och kikade på en hel säsong av SATC i går kväll. Absolut en helt okej kväll i min mening speciellt när jag vet att det inte dröjer allt för länge tills det blir ordentlig fest igen för min del. Men jag kan lova att det högg lite i magen när jag skulle lägga mig och klockan var tolv. För alla vet ju i vilket läckert tillstånd man brukar vara i runt den timmen.. Fast å andra sidan så var det inte helt fel att vakna nu i morse pigg och utvilad. Fick dock lite huvudvärk när jag vände mig om och kramades lite med spritfabriken brevid mig. Putte kommer nog ha betongkeps idag. Haahaa! (Skadegjädje).
Ska se till att hinna med en hel del idag och inte slösa bort ännu en söndag. Ska vara flitig och få en del saker gjorda
och ur vägen (bokstavligttalat). Ska ta mig en stor och god bär smoothie och sen en lång powerwalk.

På återseende. Kramar!

Syster.

Heja fredag!

Jäklarns vad veckan har sprungit iväg i all hast. Men det är bara trevligt, härliga fredagen är här
och det finns nog inget bättre än fredagar eller hur?
Sov som en klubbad säl i natt, vart väldigt chockad när jag vaknade och Putte var uppe före mig (händer väldigt sällan numera). Har hunnit med att motionera på förmiddagen sen blev det en snabb dusch för Lillasyster var på väg upp till stan. Dumpade av väskor och så kilade vi ut på stan för lite spaning och klämning på kläder och en fika. Kladdkaka kaffe och smörgås blev det, Mumms!
När vi kom hem fick jag verkligen öva på att vara storasyster och pyssla om kära Emma. Blev lite klädprovning och styling av hår och makeup. Blir lite sentimental och varm om hjärtat när lillen ska ut och svira ikväll. (Läs avundsjuk). Vi "vuxna" ska hänga här hemma och kolla på så ska det låta och äta mycket och gott, dricka lika så.
Ska skicka ett litet sms till Syrran och uppmana henne att inte-göra-något-som-jag-aldrig-skulle-göra stilen.

Ha en härlig fredag kära vänner! Må så gott!




Lillesyrran.

Fniss.

Nämen hallå Torsdag!

Igår blev det en sån dära härlig spontan festkväll. Tanken var att det skulle bli "något glas vin och kanske en Öl sen på krogen". Så blev det självklart inte, ställde till med en ordentlig onsdagsfylla. Men det var faktiskt helt klart värt det, fnissandes och verkligen panikskrattades så mycket så jag har träningsvärk i magen idag. Slog alla rekord i slöhet och åkte taxi ner till underbar. Haha kommer nog hända vid ett antal till tillfällen om jag känner mig själv rätt. Dansade,drack och tjålade en herrans massa goja. Vi fick leda varandra hem sen på natten, Lisa skrattade så hon grät när det blev en "kissincident" som vi kallar det. Inga namn nämnda men det blev lite för mycket när någon råkade kissa på skor och byxor på vägen hem. Vaknade vid fem tiden i morse och då var det dags för första rävningen. YES! Bakis och skakis i love it. Fast nu ska jag vara nykter tills det är sommar..(Lycka till.)
Har spenderat dagen ute mestadels förutom nån timme på sjukan. Fick med mig en hel del recept som jag lyckades hämta ut efter många om och men. Men nu har jag ett helt apotek här hemma med diverse trevligheter. Kommer dock tvingas vara nykter en vecka till om jag förstod det hela korekt. Och som jag ser ut och känner mig idag så är det inte mig emot. Kan lova att självömkan här hemma är på extremt hög nivå för tillfället.
Har presis käkat en underbar pasta rätt med Gynning. Väldigt trevligt. Kikade på ett avsnitt av SATC som måltidsunderhållning. Förresten, fick hela boxen av en underbar Putte igår plus en väldigt efterlängtad rosa blender. Kan nog ha varit världens lyckligaste tönt när jag slet upp paketen och började såklart stortjuta för att det var så fina pressenter. Putte han kan han.

Ska inte ställning snart och ligga sked hela kvällen, med undantag för lite frosseri och umgänge för jag tror att vi får besök emot kvällen. Trevligt trevligt. Bjuder på lite pics från igår. Och jag står inte för innehållet i bilderna.


















Härliga tjejer tuffa grejer.

Kalas.

Idag är ingen vanlig dag för idag är det ANNAS FÖDELSEDAG!
Det spelar ingen roll att jag numera är 22 år (hjälp liten klump i magen). Jag kommer alltid älska att fylla år och jag är lika exalterad som en 5-åring inför dagen d. Svårt att somna dagen innan, längtan efter att öppna alla paket och kuvert som jag får i min hand. Jag helt enkelt gillar att fylla år. (Få pressenter är det mera).

Nu har vi iaf efter många om och men flyttat. Hela söndagen gick åt till att städa bära och packa upp. Allt gick hur fint som helst och jag trivs redan kanon. Fast nog hade jag ångest och svårt att somna på söndag kväll och började så kalrt panik grina och ville flytta hem igen haaha. Kommer nog aldrig glömma min kära lilla lya, den var och är bäst. Fast endå, det är hur gött som helst att ha detta stora HAV som boende. Åh det är så himmal fint och allt passar så fint. Det känns otroligt vuxet och seriöst med en så stor lägenhet och ett kök som är som en fotbollsplan. Känner pressen på mig att ställa till med stora middagsbjudningar och andra vuxna grejer. Kommer ställas inför upp till bevis på måndag när det vankas stort släkt kalas på rasfallet. Då blir det bullar kakor tårtor och allt man kan tänka sig under ordet fika/kalas.
I kväll blir det en liten intim födelsedags middag med de närmaste. Blir till att kolla menyerna och beställa hem lite god hämtmat från den lokala kinarestaurangen.

Ha en härlig 24 mars gott folk. Ciao!

....


I dag är det den 23 mars. Hade allt varit som vanligt och som jag ville så hade det varit i dag vi skulle fira din 27 års dag. Min finaste Johanna, du fattas mig så att det skär.









Ikea.

God Morgon!

Nu är det ju faktiskt så att det är Lördag, och i vanliga fall brukar det betyda att om några timmar så hänger man på låset på systemet och sen är det fest till you dropp. Men icke denna lördag för idag är det Ikea Lördag.(Som om det vore en helgdag eller nåt?) Ska släpa oss eller ja åka till Örebro, blir lite tjenis häng med Gurran och sen blir det mördar uppdrag inne pu Ikea som Putte säger. Får ge honom en näve silverfemmor så kan han och Pappa hänga vid korvgubben.

Ciao.

Skrot.

God morgon!

Torsdag morgon, det betyder att det är 3 dagar kvar! Jag är helt pirrig i magen, känns så där härligt i maggropen som när man är nykär. Haha! Kanske är så till och med.

Ska ta med mig b-frinden och kika runt nera på stan idag. Har kollat in en ny lampa som jag bara måste köpa, det skulle passa så himlans fint i vardagsrummet. (tror att jag lyckats övertalat putte till att köpa den). Sen så blir det lite shopping på apoteket, har en nedrans förkylning som inte vill ge med sig. Ska införskaffa mig någon form av dunderkur. Antar att det blir en lunch-date med. Icke mig emot.

Har endast ett litet problem, hur ska jag kunna packa ner alla kläder? det finns ingen möjlighet att de får plats i de tre kartonger som finns kvar. För att inte tala om alla skor, väskor och hela smyckes hyllan! Bara smycken har jag så de skulle kunna fraktas i en egen lastbil känns det som.. Aja, får nog ta och solla bort lite gammalt skrot endå.

Dags för frukost och sen motion för hela slanten. (Förresten i dag är det sista dagen med Detox.)  Later!

Morgonstund har guld i mun (eller förmiddag)






Hallå igen, Nu är jag hemma igen och jag kan bara säga, Fasiken vad gött allt känns när man får precis som man vill! Kan inte göra annat förrutom att bara älska det. Så här härligt väder är det hemma i LA nu. Till skillnad från min älskade Gynning som sitter i ett grått sthlm. ( Gynning=Lisa pga sjysta lökar). 

Ska plocka fram värktygslådan (Ja jag äger faktiskt en sådan) och skruva ner en hylla och sen packa ner lite grejer från köket. På tal om kök, jag blev chockad när jag insåg att jag är tvungen att göra rent ugnen. Det är knappast så att jag använt den särskilt flitigt under min vistelse här. Men trotts det så är den jäkligt vidrig så det har införskaffats ett ungsrengöringsmedel! Antar att det är mestadels Puttes fel, för för mig duger det gött med färdig och hämt mat. GIllart icke att diska, städa och ställa till med storkok. Är på tok för pedantisk för det. Nu är det bara 4 hela dagar kvar! Åhhh så härligt det känns. Glider fram på rosa moln nu förtiden.

Kramar Anna. ( Det är tjejen på bilden som skrivit.)

Morgon möte.

Okej, kvart över tio gäller det. Snacka om att jag är nervös nu.Jag hoppas så jäklarns mycket just nu, spännande att veta att så mycket kan avgöras just nu, eller då rättare sagt.
Jag håller då verkligen alla mina tummar nu. Förresten, vilken underbar dag det här kommer bli kännerj ag redan nu när jag kikar ut genom fönstret.(inte svår att se ut nu mera när det bara står tre blommor där och chillar, inga gardiner eller lampor eller nåt... EKO)

På återseende min vänner.

God morgon.

När jag blev väckt i morse av putte så visste jag att det här inte riktigt var den dagen jag sett fram emot mest..Det tog ett tag innan jag kunde minnas vad det var som gjorde att jag hade den dära snurriga känslan i magen. När jag stod och kokade kaffe och lyssnade lite på morgonpasset så klack det till i min nyvakna lilla hjärna, TANDLÄKAREN! Jäklarns, det var ju idag.
Jag har en enorm tandläkarskräck, eller skräck jag tycker nog att det kan vara det absolut läskigaste som finns. Jag har några skräckminnen från när jag var mindre och skulle dra ut en hel drös med tänder. Jag minns att jag fick en barbie av mamma som belöning eller vad jag nu ska kalla det. De var den finaste barbie jag någonsin sett, den kunde simma! Hon hade dykartubar på ryggen så jag och syrran lät henne simma i diskhon hemma i huset.
Mamma har lovat att följa med mig idag, tack för det kära mammi.
En rolig sak som jag vet kommer hända idag är att nya cosmo kommer snart att trilla in i brevlådan =) en gång i månaden kommer denne lille tidning och muntrar verkligen upp vilken grå dag som helst. Det är en julklapp, ett års premie av Cosmo. Hur bra som helst, snacka om att det inte är en grej man bli glad över bara en gång (julafton) utan nu kan man glädjas varje månad i ett helt år. Tackar Sport Johan för den.

Nu är det bara 6 dagar kvar! JIHOOO! Och på lördag sticker vi till Örebro igen en sväng. Blir att glida runt på ikea och shoppa och även hälsa på lilla Gurran. Längtar så otroligt mycket! Och sen är det inte långt kvar tills det är dags att ställa till med födelsedagskalas =) Tror nog att de närmaste två veckorna kommer bli väldigt väldigt bra.

I dag, ska ordnas med lite praktiska saker inför Söndagen. Sen blir det att lusläsa underbara Cosmos. Boka tvätttid igen, puhhhst! (jag är en tvättmaskin snart känns det som). Borde boka en tid och fixa till frisyren, vildvuxen som en nedrans regnskog känns det som. Törrt och sprött. Ordna till något ätbart vore nog en bra idé. Fast först på dagordningen står Powerwalk och Pilates. I morgon är en viktig dag, en spännande dag =)

Ska klämma en vitamindrink nu sen snöra på mig skorna, Kramar 

Veckokrönika av Patrik "Pötts" Jansson

Nu har ytterligare en vecka passerat och det har blivit dags för min återkommande krönika i denna fina donnas blogg. Jag kommer i denna spalt berätta om vad som hänt i veckan och delge er mina tankar om livet och sånt skit.

Precis som alla andra människor så har jag flera olika sidor av mig själv. Ibland är det nästan så att jag tror att jag är flera olika personer. Detta skyller jag på att jag lider av personlighetsklyvning, och därför kommer jag denna vecka skriva från två av mina personligheter. Först ut blir den lite tuffare sidan av mig. Vi kan kalla mig Rambo.

Denna vecka har passerat och jag har fan inte gjort ett piss egentligen. Får ju inte ta hem polare på besök, ( blir ju trångt som regeringen säger) så jag har väl i princip bara jobbat, legat hemma och jobbat på att nå 90 pannor, och sovit. Eller förresten, sovit är nog att ta i. Som ni vet bor jag ju tillsammans med morgon Hitler, som alltid ska upp i ottan och maxa både stereo och dator. Och säger man åt henne att dämpa sig får man sig en utskällning tillbaka. Blir fan ett nackskott på brudjäveln snart. Och inte nog med att man vaknar av allt jävla ljud hon lyckas få fram efter att hon gått upp ur sängen. Igår han hon inte ens upp ur sängen innan hon väkte mig, utan kl 06 sätter hon väl igång med årets jävla hosta.  Då var det fan nära att jag hoppade från balkongen kan jag lova.
Enda ljuspunkten på veckan var väl i tisdags när jag var hem till Peppe och drack någon öl och kollade på fotboll. Hemma fick jag ju inte vara, för Anna hade tydligen bjudit hem Lisa. Tror de kollade på den rätte för Rosing. Lite lagom fjolligt sådär.
Helgen gick förbi utan fest. Kul. Jätte kul. Fy fan. 
Har iallafall fått ligga i veckan. Alltid ett plus.

Nu ska ni får bekanta er med min andra personlighet. Vi kan kalla henne Linda.

Denna vecka har varit hur lugn och skön som helst =)
Den började med att jag och min kära sambo kollade på Skönheten och Odjuret. Ganska sorglig film, men det är bra. Då kan jag kramas mer med Anna=) Passade även på att lägga in Mamma Mia och Pearl Harbour på mitt ps3. Mamma Mia är ju så sjukt bra, och om man vill får man sjunga med =) hihi
Vi har också börjat att packa för våran flytt, så nu är vi snart klara. Ska bli så grymt skönt att få en större lägenhet =) Annars så har jag faktist inte hunnit med så mycket mer denna vecka, tiden går ju så fort när man har roligt.

För att till sist summera veckan så kan jag säga att jag ser fram emot flytten. Kommer bli jävligt skönt att kunna sova ut utan att vakna av annas rivningar i lägenheten varje morgon.

MVH /// Patrik Da Man







Solskens tider och frossa

Nu är det söndag kväll och hela helgen har passerat, det har verkligen varit en aktiv sådan. Har praktiskt taget hunnit med att packa ner hela lägenheten i kartonger. Det enda som är kvar är möbler, köket och blommorna. Sen är det den stora städningen som väntar. Det har varit en riktigt skön helg med massvis med gott att äta och mycket välförtjänt vila och träning.

I fredags kom syster och hämtade mig så åkte vi ut till huset där Mamma,Pappa,Mor-mor och Mor-far väntade med tacos. Väldig mummsigt kan jag lova, sen när Putte kom fick han lite mat i kistan. Vi sjöng tillsammans och tittade på Så ska det låta, mamma sjöng nog mest och högst. Vi lånade med oss Rallybrudar hem och lade oss på soffan och myste till toner av rally och Eva Röse.

Lördagen var verkligen den stora packdagen och rensningsdagen. Finns verkligen mycket skit i denna lilla partylya som kan och har och ska kastas bort. Sen blev det en stor godisskål, pizza och Schlager. Men alltså, är det sant? Vi i sverige vill alltså skicka en psyk-fejkbränna-fjortisblondin till Eurovisionen. Jag kan bara sucka. Jag har aldrig sett någon som ser så läskig ut när hon ska hålla ton. Jag höll då iaf på Ugglas, hon är grym! I love her! Putte röstade så klart på 80-tals rockarna. Sen sussade jag gott innan elva.

Idag har det packats återigen, Putte har jobbat, jag har tränat. Börjar faktiskt bli riktigt grym på Yoga/Pilates. Blev en prommis ner till Peppe och Willys för lite Chips så vi kan unna oss efter allt vi utrett.

Jag längar efter min egen Gynning, hon har varit i Götet hela helgen och kommer inte hem förren tisdag meddelade hon idag. Lite tråkigt, Saknar dig läckerbiten Lisa. Putte har önskat att vi ska titta påPretty Woman, får se om det blir den eller om vi ska kika på Beck filmen (Om vi inte sett den). Vilken dag det har varit idag! Helt underbart fint med strålande sol! Det är nästan så man spricker av lycka när det är så här härligt ute. Var ute på den dagliga Powerwalken och njöt som sldrig förr utav den stekande solen! När jag kom hem njöt jag ännu mera av solen på Ballen, med en cigg och lite gott att dricka. Det ekar här hemma när vi pratar, så tomt är det. Jag vet redan nu att jag kommer stor tjuta när det är dags att lämna ifrån sig nycklarna nästa söndag. Detta är mitt hem, min lilla sketna boning som fått stått ut med mycket under de senaste 2½ åren. Japp här har jag ätit, sovit, krökat, skrattat, gråtit, älskat och haft bakfylle ångest med alla mina nära och kära. Kommer kännas konstigt att inte kunna vingla hem till storgatan och krypa ner under täcket... Är lite rädd att jag kommer stå här utanför Daniels dörr och banka och vilja komma in på morgontimmarna. Haahaa! Känner jag mig själv rätt kommer det garanterat hända flera gånger. Och undrar hur många gånger efter svettiga trädgårn man kommer förbanna sig över att vi skulle flytta så långt bort. Kommer nog bli en och annan taxi färd när klackarna skaver för hårt och ögonlocken är tunga som dasslock.

Ha en trevlig Söndags Kväll, Nu kommer Veckans krönika med Putte. Må så gott! Kramar Anna

Helgen i bilder.

             
                

      





   

Söndag












Humörhöjande.








Kickstart.

Åhh det är så härligt när man vaknar på morgonen och känner sig så där härligt utvilad, stark och på ett underbart humör. Visserligen gick det över när jag skulle fälla ihop( eller heter det upp?) flyttkartongerna. Fattar verkligen inte hur det är tänkt att man ska kunna få flik A ner och sedan ta flik B som för övrigt sitter ihop med flik C och fälla ner över flik A så de passar i handtagen! Utbrott, sen blev det inte bättre när Putte skulle lägga sig i och säger att jag måste göra fel.. Blev arg kände att tårarna brännde bakom ögonen.. lugnade ner mig till slut och fick några pussar innan han åkte till jobbet. (Ringde min underbara mamma som lovade att hjälpa mig senare i dag med att vika ihop flyttlådorna från helvetet.)

Har boostat humöret så nu är det på topp igen, lyckades med hjälp av lite YouTube surfande. Jerk it out kan få vilken tak som helst att lyfta. I love it. Funderar lite på när det är tillåtet att börja använda sig utav vårjackor igen. Med tanke på att det envisas med att hela tiden komma mer snö så känns det som om våren är på tok försenad. Det är ju för sjutton MARS och det  finns knappt några bara gator ännu. Jag funderar lite tillbaka, och om jag inte minns fel så de senaste fem åren när jag fyllt år så har det verkligen inte funnits en enda gnutta snö kvar. Speciellt när jag fyllde 20, då var det så varmt att man kunde sitta ute på våran Balkong och sola. Jag vet att jag och Johanna hängde där väldans mycket på våren och försommaren. Skulle lyckas med den ultimata brännen, och det vill jag lova att vi hade.

I kväll är det middag med familjen ute i huset som gäller, Mor-mor, Mor-far, Pappa, Mamma, Ele, Putte och jag. Sen förutsätter jag att det sitter en liten fet katt under bordet. Tror det skulle bjudas på tacos Mummms! Har inte ätit det på väldigt länge. Kan ha varit någon gång vid jul...Eller nej vi åt ju det när Angelica fyllde år. haha då var det inte så länge sedan iaf när jag tänker till lite. Tacos kan man äta varje dag tycker jag.
Ska ta mig i kragen och sätta fart på resten av dagen, sedvanliga tränignen fortsätter sen måste jag hinna med lite ärenden på stan innan jag åker ut till huset. Må så gott!

Flyttlådor!



Nu har Putte hämtat hem tio stycker flyttkartonger så jag kommer nog att börja små packa
redan i kväll, iaf strukturera upp lite och kolla vad som ska packas tillsammans och vad som inte kan packas ned
förrens dagen innan flytt. Nödvändia saker så som köks grejer och toalett artiklar, ni fattar grejen.



Bacongryta.



Snacka om att man har en huslig boyfriend som fixar käk så här. Riktigt riktigt härligt vill jag lova. Ska snart snöra på mig skorna och be ge mig ut och banta lite. Powerwalk och sen blir det antagligen ett Yoga pass sen, får se hur slö jag blir.  Förresten så gick mötet bra, kan nog inte riktigt kalla mig student ännu men det är på mycket god väg vill jag lova. Längat faktiskt efter att få sätta mig med näsan i studieböckerna snart. Taggad till tusan.

Kramar Anna.

God morgon.

Jag har drabbats av en återkommande dröm, en sex dröm, inte vilken sexdröm som helst utan med Ingvar Oldsberg som huvud person. Flera dagar i rad har jag vaknat med svetten lackande i pannan och med en panik känsla i magen. Herregud är jag gubbkåt? Jag har ju alltid haft en liten böjelse och STORT intresse för Mikael Persbrandt. Han är mitt Svenska frikort, ni vet den man får ha sex med utan att det räknas som otrohet. Tror att Putte har antingen Laila Bagge eller Tilde Fröling.

Idag vaknar man till strålande sol men dock med -16 grader..Brrr. Ska på möte på skolan idag kl elva och kolla över min kursplan. Är lite nervös faktiskt, vet inte varför men jag har alltid lite fjärilar i magen när jag ska kasta mig ut på okänd mark. Det går iaf hyfsat bra med Detoxen, har lyckats identifiera den något udda smaken. Honung med sirap, väldigt sötsliskig eftersmak. Men det är det nog värt med tanke på hur bra det är för kroppen. Det är meningen att man inte ska dricka akohol, kaffe eller röka under kuren. Men det är nog ingen fara om man fuskar lite tänker jag... Fast jag var duktig i går höll mig hemma fasten att tjejorna skulle ut och svira på Underbar.

Dagen bjuder på, skola, träning, detox, häng med Lisa, Och ännu mera plandering och häng på inredningssidor, Har lagt till och tagit ifrån flera gånger från "Inköpslistan" nu. Tror att jag håller på att driva min omgivning lite till vansinne med allt tjat om gardiner,tapeter,kuddar,möbler,lampor och mattor. Nu ska det detoxas lite till och sen målas ett till lack på naglarna. Förresten så har jag en liten livrädd känsla för att bajsa på mig, tydligen så blir man lite känslig i magen av denna detox kur. Tänk bara... Står en liten varning på flaskan faktiskt att under de första dagarna ha nära till en toalett. Hahahaa vad är det jag gett mig in på egentligen!?

Må gott älskade vänner.

Detox.



Nu är första glaset urdrucket.

Duktighetssyndrom.

Nu har jag snart gjort klart alla "måsten" för dagen, har hunnit med att motionera mig svettig och skakis, tvättat alla mattor och vinterjackor, sorterat och kastat en hel drös med gammla skor och jackor, lagat en underbart god köttfärssås som står och puttrar. Och inte nog med det jag har även tagit mig tid att damsuga och plocka iordning alla viktiga papper. Puhhh. Detta är verkligen inget som jag tycker är så överdrivet kul att syssla med men det är så jäklarns skönt när det är klart. Ska strax möta upp Lisa vid stationen och tvinga med henne till posten för att hämta ut ett paket. Sen blir det till att lägga upp fötterna och mysa till en välförtjänt fika.

Ikväll är den ju en Rätte för Rosing, det är nog mitt favorit program just nu. Hahahaa håller på att kissa ner mig när jag skrattar åt framför allt Bobbys lite "till-fixade-ank-läppar". Det är sann underhållning mina vänner. Och för att inte tala om Roffe, herregud vilken skojare. Kan inte bara han vinna? Det skulle vara det absolut roligaste.
Så kika på det i kväll så blir allas eran kväll gjorda. Kramar Anna

Gäst krönikör varje Söndag.

I kväll nu när vi hade våran vanliga måndagstvätt så slängde Putte in en näverkoja i tvättmaskinen. Efter att ha panik fnissat ett tag så frågade jag om det var något som jag fick nämna i bloggen så kom vi på att varje söndag så ska Putte få ha en egen krönika där han tar upp veckans heta händelser. Främst så tänker vi på den norska hetingen som befinner sig i Oslo i skrivande stund och på våran egen skoter drottning i Säfsens skogar. Hoppas detta ska uppskattas mina damer.



God Natt.

Fixar och donar.

Ny vecka, Kunde den börja bättre än att solen skiner som aldrig förr känns det som iaf när jag vaknade i morse. Det blev en ordentlig vitamin bomb till frukost med en stark kopp kaffe, sen blev det en ordentlig powerwalk. Nu har jag utfört lite Yoga och dushat av mig helgen. Har lite tjejig dag i dag, hårmask, ansiktsmask, filar och putsar och avlägsnar lite generande hårväxt..
Har precis klickat mig fram och lyckats beställa hem en ny detoxkur. Det känns som om det är hög tid att leva lite sundare och skippa alla chips påsar och framförallt all alkohol som rinner ner så där härligt och lätt.
 Det blir allt till att hålla sig i skinnet nu ett tag framöver. Det behövs lite nya tag nu när det är vår och då vill man känna sig pigg och fräsch, så det blir till att detoxa och träna och yoga. Ska nog ta mig i kragen och sluta med ciggen med. Det kommer bli det svåraste men fasiken, det känns lite sunkigt ibland men endå, det bästa efter en god mat bit eller till ett eller några glas isande glas vin. Rakkarns, ska jobba på min självdiciplin nu.

Håller på och trycker fram och tillbaka på spotify, lägger iordning och lägger till och tar bort musik. Det som läggs till är ytterligare med Cat Stevens och lite Joni. Skippar Brittan just nu för lite mera nostalgiska bitar..
Sorterar tvätt och ska snart springa och posta massa brev som måste iväg. Skolan börjar snart och jag har tusen saker att ordna med innan. Ska skriva en Att göra lista så det blir någon ordning här. Ska skicka iväg Putte sen och hämta flyttkartongerna så vi kan börja packa. Kommer ta mycket tid tror jag, fast det ska bli skönt att sortera och kasta massa saker som man lyckats samla på sig.

Ska skölja ur håret nu sen ska det klippas på topparna!

Söndags-lyx.

När det är Söndag så får man unna sig både det ena och det andra. I kväll blev det familje middag med Kinamat som huvud gäst. Annars så har vi gjort så lite som möjligt idag, varierat ställningarna i soffan mellan sked, stora och lilla och krypit ihop i fosterställning när bakfyllan blivit allt för påtaglig. Det laddas nu för Beck film med läsk och naturchips! I dag har vi haft lite sjukstuga här hemma, Putte vaknade med tandvärk så snälla Far fick komma upp till stan med en laddning värktabletter. Gårdagskvällen var hur trevlig som helst. Får tacka Joakim och Ida för gästvänligheten. Höjdpunkten var nog köttbulls tallriken som vi delade på i natt. Kom på att det nu bara är två helger kvar tills vi flyttar, längtar så efter att få packa flyttbilen full och stuva in möbler och alla tillhörigheter i den nya stora lägenheten. Kommer kännas som om vi bor på en stor fotbollsarena i jämförelse med mitt lilla krypin som trotts allt varit mitt den senaste 2½ åren!..Hjälp.



Åhh nu blir det mia&klara!


Kafferast.


 Jag kom på nu sittande och funderande över en stark kopp kaffe, eller kopp det är över en termos, att jag längtade efter att få skapa inlägg & diverse annat som hör till en blogg. Skapa lite med fingrar och informera mina avlägsna vänner om händelser och även för den nyfikne. Spy lite galla och hylla det och dem som är mig kära.
Mycket nöje, Kramar Anna.




Ciao.



RSS 2.0