Uppe i ottan.

Gooood moorgon! Torsdag morgon och veckans sista arbetsdag nu, jäklarns vad härligt det ska bli att få vara ledig hela l-a festen! Hade inte kunnat bli bättre och sen att solen hänger kvar och  steker dagarna långa gör verkligen så mitt humör är på topp! För visst sjutton går det inte att vara annat än glad just nu? För att låta fullkomligt tokig så har jag precis målat naglarna, japp kl halv sex på morgonen så pysslar jag med sådant. Haha kalla det tidsbrist men jag vet inte när jag ska hinna med det annars!? Och det känns nästan som ett måste att ha sommar fina fötter nu när det springs så mycket barfota eller med öppen tå i skorna. Efter jobbet i dag måste jag nog ta en vända över stan, är sugen på att köpa något nytt och skoj att ha på mig i helgen, det är ju tre ute kvällar i rad så det blir några olika outfits. Men vad är frågan?? Vad..?  Klänning känns som ett säkert kort i hettan, hmmm?!. Borde sätta lite fart nu så man kommer i tid. Have a nice day!










Morning Baby!


Hallå där,
onsdag morgon är här! Hela dagen igår fick jag njuta av solen ute i huset. Helt underbart vad härligt det är med sommar när den är som bäst! I eftermiddag blir det jobb för hela slanten. Ska försöka hinna med en hel del innan dess, känner mig lite smått stressad redan faktiskt. Förresten hörrni i helgen är det La- festen! Woohohoo! Då ska vi slå klackarna i taket igen! Nej nu så, Ciao!







Midsommar!

Glad midsommar för sjutton, Igår drog vi på släcktkalas och midsommar firande i Smedjebacken. En trevlig kväll och i kväll blir det åka av, ska fira som aldrig förr och det kommer bli en kanon kväll. Ska ta mig en lång prommenad nu och sen blir det fix och trix på högsta nivå för att nå den finaste formen för kvällen. Har köpt världens tjusigaste kjol som jag ska bära i afton som jag för övrigt är helt kär i. Frågan är bara vad som skall matchas till den?? hmm. Men vi ses i kväll! Glad midsommar och det har äntligen slutat regna! JIHOOOO! Bye bye babe!




12:00

Hallå där!
Idag är det sista dagen på min semester/sommarlov för ett tag, i morgon börjar arbetet rulla på igen! kunde dagen börjat bättre med strålande sol, yoga och en härlig morgon powerwalk? Nej jag tror inte det! Har precis snurrat ut ur duschen och sitter och luft torkar (överskattat att torka sig). Ska snart svira om och möta upp damer på en liten fika-date. Ska nog passa på att ha en sommar klänning på mig idag, tror att det är tillräckligt varmt för bara ben idag. I går kväll så njöt vi verkligen här hemma, eller jag njöt nog lite mera än Putte. Haha! Tvingade han att titta på Grease med mig! Käkade lite mc donalds käk och surplade i mig en smoothie+choklad. Man får flotta när det är semester tider. Och nu när mina lata dagar är över för några veckor så måste jag pressa ur det sista lyxet. Sen blir det ju semester igen, men det dröjer ett tag nu. En resa kanske om det finns tid över?! Dax att sätta fart nu och ut i solen! Ciao!



Mumms!



Vavaavoooom!


God morgon och i dag skiner solen!!
Underbart att vakna och kika ut genom fönstren (lite skitiga kanske) och se att solen skiner på för fullt och inte ett moln så långt ögat kan nå trallalalalaa. Haha! Gårdags kvällen ängnades åt en cykeltur tillsammans med Gynning och sen åkte vi upp till hennes fab, lägenhet och gräddade vofflor. Mumms så gott det är med våfflor, glass o jordbuggar! Nej men som sagt solen skiner så nu gäller det att sätta fart och kliva ut i sol skenet. later!









Fix & trix en söndag


...Syrran var förbi och hängde lite på eftermiddagen, självklart så hade hon med sig världens gulligaste lillan. (Låne bebis så det inte blir några missförstånd här). Jag passade då verkligen på att gosas så mycket jag fick och kunde. Det krävs då inte särskilt mycket ansträngning för att få denna lilla tös att skratta, hur nöjd tjej som helst.
Tog mig i kragen och gjorde en synd, japp jag gled ner i regnstället och unnade mig några underbara minuter inne på solariet. Fasiken tänker jag när jag sitter och har beslutsångest, en enda liten solning måste ju vara tillåtet? Det är ju inte så att man missbrukar det alldeles och solar var o varannan dag. Nej då det är mest för att jag tycker det är så himmla avkopplande och sen är det lite lyxkänsla. Jag blir alltid att känna mig så pigg och glad efter att ha fått lite strålning på min hud haha. Hoppas att den riktiga solen behagar att kolla fram snart, annars vette katten. Har fått till en klippning med, och även fix med naglar, fötter och lite borttagning av generande hårväxt. Känner mig verkligen ovanligt fräsch för att vara en söndagskväll. Putte har varit stor kocken här i dag och ordnat med en ordentlig söndagsmiddag! Paltkoma...Ska snart åka och handla lite godis och sen hem och mysa ner sig i soffan tillsammans med kära vänner.



 
Gullunge.



Sunday morning.






God morgon god morgon
, har ingen huvudvärk,känner mig pigg och utvilad,mår icke illa, och har precis utfört ett helt lång pass Yoga (börjar känna mig smidig). Så JA, det är söndag och jag är inte bakfull... Kan säga att det känns härligt! Tyvärr så envisas det med att regna ute, men jag är ju lite utan en naturmänniska så jag har sesurser i form av regnkläder. Får nog ta till det idag om det ska till någon promis senare. Igår styrde vi peggan mot säfsen för att kolla in Fredriks nya lya. Kanon fint karlsson! Kören i baksätet var så klart med, och jag börjar gillat mer o mer. Film mys och B & J. Killarna visade upp bildbevis från fredagens klätterkonster haha. Nu ska jag väcka älsklings Putte och duka fram för lite frukost mys. Sen får vi se  vad dagen bjuder på? Jag är som sagt nu öppen för förslag. Förresten så lockar en charter just nu mer än någonsin. Känner att det skulle behövas för att ladda om ordentligt. Måste nog ta tag i övertalningen och få med mig Putte till varmare breddgrader, vägrar vara blek fet svennson i mitten av sommaren. Funderar annars på att ta en vända i solariebädden?! Det måste ju ändå vara tillåtet när solen är tillfälligt frånvarande? Jag böjer mig inte för något när det gäller den rätta sommarkännslan, på tal om det så är det hög tid att göra något åt mina torrabarr till kalufs igen. Räker nog inte med att bara tvätta det nu utan det krävs mer avancerade ingrepp. Frukost var det ja.. Ciao! 

Hela jag vibrerar och ryser..










18:43






Hallåj där i det blöta, Kom nästan precis in efter att ha cyklat som en fartdåre genom regnet. Fick bokstavligttalat kasta av mig kläderna och på med sockor och myskoftan. Håller just nu på att sortera bland en hel drös bilder, festbilder, fina bilder, minnes bilder, kommpisar, familjen ja alla bilder jag knäppt av under senaste tiden. Hade ett så fiffig system förrut men det gick åt helskottan när det blev på tok för mycket bilder. Just nu så har jag 10 mappar med osorterade bilder som bara heter tjafs. Skulle verkligen behöva skicka iväg lite kort och få de framkallade. Men det är sånt dära "fix" som man inte riktigt gör någon gång. Det bara finns där som en liten tankte.. Ikväll blir det lassagne, jordgubbar och säkert lite glass. Funderar på om jag ska övertala b-friend att kolla på Twilight, ja jag vet att jag ligger lite efter... Det har varit ett himmla ståhej angående en filmen så jag är enormt sugen på att kolla in vad ståhejet menar egentligen. Nu blir det en varm dusch och sen lite lassagne på det. Får ta bilen ner till affären sen och inhandla efterrätten sen, är inte speciellt sugen på att ge mig ut i regnet igen. Jordgubbar, Mumms! Låter inte det helt underbart gott en fredag kväll med mys och film?




Fredag!






Hallå där, nu är det helg igen. Och det kunde inte kännas härligare. Gårdagen innehöll kvälls häng och TP. Vuxet och mycket lärande, kan nog säga att det helt klart var herr. Borgström som stor för mest "onödigt,konstiga och chockerande vetade". Alla var lika förvånade tror jag när han klämmde ur sig det ena konstiga svaret efter det andra. Den killen har verkligen koll. Han kunde även förklara för mig varför det känndes som om mitt cykeldäck satte löst. Tydligen så var det lite taskigt med luft.. Så så fort jag tar mig ut igen efter lite lunch så blir det ner till macken för att pummpa. Ciao så länge!




08:30


God morgon,

Burr vilken grå och kall morgon. Det tog verkligen emot att sätta ner fötterna på det kalla golvet i dag. Har funderat lite och verkligen övervägt att gå tillbaka till sängen och lägga sig under täcket, stänga av mobilen och sova bort hela dagen.. Nej det är ingen ide, jag kommer bli för rastlös så det är lika bra att face it och ta tag i dagen. Har iaf börjat planera midsommar nu och det känns som om det kommer bli kanon. Borde ge mig ut på en jakt efter den perfekta midsommarklänningen. Har en på span så där... Nej dax för virvelvinden att sätta fart, undra om Gynning är vaken?
tjing tjing!

Long time dear.


Jag vet jag vet...

Så här ligger det till, jag försöker njuta av ledigheten nu, Sommarlov / Semester. Jag är inte så dära överdrivet bra på det men endå, jag försöker. Från och med torsdag (nästa vecka) börjar allvaret igen för ett tag innan det är dags för sensommar ledighet. Undrar vad man ska hitta på då? Är enormt sugen på att ta med mig B-friend på en utlandsresa?!?! Kan det bli en möjlighet? Snart är det midsommar, vart ska man dansa kring stången? Det blir att ta på sig den blommiga klänningen på fredagen tillsammans med tjockasläckten i Smedjebacken. Håller tummarna för att det kommer mycket sol och värme tills dess. Sitter och värmer mig med en stor tjock stickad kofta och raggsockor?!?!  Hallå där! Jag söker efter sommarhettan! Tror den försvann samtidigt som studenten drog genom staden. I alla fall, nu jag tänker trottsa detta och sätta på mig mig något enormt sommrigt när jag traskar ut genom dörren strax. Igår var vi på Bio. I måndags fick jag magsjuka och i dag vill jag äta pannkakor med min kärlek. Ciao!




RSS 2.0