07:30


God Morgon Onsdag
, känns som om det var år och dar sedan jag satte mig ner för att glida fram över tangentbordet. (En vecka åtminstonde kan kalla det lite semester). Jobbar på, hänger för det mesta och motionerar. Drack en större mängt alkohol, strawberrydaquari i helgen. Fast det blev en rätt tidig kväll endå. Har the day off idag, riktigt skönt. Sen blir det långpanna ända till nästa måndags kväll. Frukost nu och sen be ge sig ut. Love,Anna!FREDAG!

Good morning baby! Fredag i dag! åh gud så gött! Ikväll och i morgon är jag helt ledig när på ett enstaka jobb tillfälle på söndagen, men annars så låter det inte bättre än att det är lite lagom ledigt i helgen. I afton ska jag ställa mig med en Strawberry daiquiri i dörröppningen när B-friend slutat för dagen. Ska firas att vi är lediga en hel fredags kväll tillsammans. Kvalitetstid? Nåja, efter nästa veckas slit och släp så blir det återigen en helgoch den helgen betyder långledig! Känner att det kliar i mina fingrar för vad man ska hitta på då? En mini resa vore toppen så där från fredag till söndag, kanske en vända ner till stockholm? Götet? Eller för katten varför inte en resa ner till världens snyggaste värmlänska? OH my, dags att sätta lite fart! Måste snart sätta mig på min svarta Solhaga classic och trampa iväg men först lite frukost! Ciao Bella!

Det är ingen vanlig dag...

...för det är mosters födelsedag hurra hurra hurra!


Moster och mamma på midsommar.good morning baby.

Torsdag morgon, det betyder jobb jobb jobb. Fast det bär inte av förrens på eftermiddagen så det är gött. Efter många om och men så tog vi oss en biltur i går kväll, hamnade ute i huset och välkommnade hem mamma och pappa som varit ute på resade fot. Kunde med glädje ta med oss två härliga pressenter därifrån. På vägen hem stannade vi till på Peppes balkong.
Frukost!Sugar Rose.


Oohh, jäklarns vad jag har kärat ner mig i detta lack. Perfekt, enkelt att måla med och sitter som berg. Och hur läcker är inte färgen? Kan inte få nog av den 635 sugar rose! Har farit runt som en virvelvind i dag känns det som, kom precis in nu när det började ös regna och åska ute. Phhjuu. Ska ordna med lite tvätt, dricka en kopp kaffe sen bär det snart av igen. Borde kila förbi Gynning och skvallra lite. Måste nog göra ett byte av kläder med för det känns inte som om det är shorts väder längre.. och så verkar det som om jag lagt bort mobilen på ett toppen ställe som jag inte kommer på typiskt mig. Får sätta fart o leta igenom lägenheten nu så jag kan kila igen! Love Anna.
Godmorgon Onsdag!

Vaavaawooom! Och så var det redan onsdag! Sitter och käkar lite frukost och försöker väcka en väldigt trött B-friend. Jag har sovit som en liten gris i natt, så skönt och jag känner mig så utvilad och pigg och stark nu. Är ledig hela dagen idag med och det känns härligt, ska nämligen uträtta lite ärenden tänkte jag. Måste svischa runt på stan och ordna och fixa med en del. Igår så hade jag verkligen en kanon dag tog tillvara på den lediga tiden och utnytjade den till fullo. Mera juice nu! Ciao.


Mixtape.


Eftersom det vägrade att sluta regna igår kväll så bestämmde vi oss för att mysa till det lite med en kärleksfilm, Nick and Norahs infinitie playlist. ( Samma kille som är med i juno). Åhh jäklarns det var en helt grym film! Jag är helt såld på Michael Cera! Han är den ultimata heta tönten som bara får en att bli hopplöst kär. Kan verkligen rekomendera den!
Nu så är det tisdag, jag är ledig och har redan avverkat ett lång pass Yogalates och på det en lång powerwalk i ett tätt duggregn, fast det gör mig inget att vara ute och gå när det regnar det känns skönt tycker jag. Jag känner mig mera levande då på något märkligt och kanske udda sätt. Anyhoo, nu blir det skönt med en lång dusch! Undrar vad jag ska hitta nu när jag är helt ledig idag? hmm något härligt måste jag nog unna mig. Later!Sunday.

Tjenixen, hela helgen lång har handlat om jobb jobb jobb. När jag kom hem nu på eftermiddagen somnade jag en stund på soffan under tennis matchen. Hör från vardagsrummet att den fortfarande är i gång, fick nyss information av en väldigt insatt Putte att det tydligen kan hålla på ett bra tag till. Nåja, har presis klämmt i mig lite kvälls mat och tagit en skön dusch. Med tankte på att det är en regnig söndagskväll så blir det film och godis i kväll, kommer somna tidigt skulle jag tippa på vilket iofs är bara bra då jag startar tidigt i morgon med, 05.30 ringer klockan.. Later!Canon digital.

Nu så har jag tömt kameran på bilder från de senaste veckorna. Midsommarafton, midsommardagen La-festen och lata dagar på stranden. Enjoy! 


work it baby!

Ahh god morgon!
Det var ett tag sen men det har varit snålt om tid och engagemang när det varit en helg som bjöd på srålande väder, vänner som kommer hem och sen så klart l-a festen. Det var en helt galet kul helg. Mest nöjd var jag att återse min kära norska vännina som kvartade på andra sigan gatan här hemma. Brännan svider och nu är ledigheten över för stunden. B-friend är ute på resande fot så jag får träna på att vara solo på hemma fronten. Kanske lite taskig tajming men vad sjutton?  Orkanen har slagit till och det kan inte annat än liknas med ett slagfält i lyan. Förresten syrran har fyllt 20 år! GRATTIS! (25).
Dags för en smoothie och sen trampa iväg i gryningen känns det som! Later!
I dag firar vi två år. (Bilden är på dagen två år gammal bye the way.)
RSS 2.0