R A I N.




Skulle sitta fint nu!

OH my, kom precis in genom dörren efter att ha varit på möte i skolan. Gick ju gallant och jag börjar på riktigt redan nästa vecka, lite saker som CSN som ska ordnas med innan dess men sen är det bara att köra! Jädrans vad det regnar ute, i morse när jag var ute och sprang så var jag helt dyblöt när jag kom hem, och nu blev jag nästan lika blöt igen. Sitter och försöker torka samtidigt som jag sitter i telefonkö,dricker thé, och filar på naglarna. Köpte ett nytt thé i går när jag var med Gynning på hemköp, ett blåbärs thé med lite vanilj. Super gott! I kväll blir det bio med familjen. Ska svira om nu och sätta på mig torra kläder innan b-friend kommer störtande in genom dörren och kanske kolla vad det blir till middag! Ciao!





Monday morning.

 





Goood morrn! Har precis snubblat in genom dörren efter ett Yoga pass och en lång powerwalk! Var riktigt härligt att komma igång tidigt en måndag morgon och känna att hela veckan bara kan bli bättre. Sitter och surplar på en kopp kaffe och kikar i Ikea katalogen, är på jakt efter ett högt bort, tänk bar bord. Har tänkt ha det + fyra höga stolar inne i rummet. fasiken vad svårt det är att komma på hur man vill ha det, jag har en liten aning men jag har beslutsångets över vilken färg det ska vara.. får överlägga lite med mig själv och b-friend innan det köps något. Måndag, ny vecka ny dag. Har lite ärenden i dag som ska uträttas innan vardagen börjar på riktigt from Onsdag, då skolan startar för mig. Nu kurrar det i magen, ska stoppa i mig lite frukost innan det bär av igen, Later!



A Love song for Bobby Long..





Har du inte sett filmen om Bobby Long har du missat något. Jag kan fortfarande komma ihåg hur, när och var jag såg den filmen för första gången och jag kan lova att det är nog det bästa jag sett. Det är en film att älska. En film som sätter fart på tankar, en film som får mig att sakna Jo... / Love.







07:17


Good morning sunshine,. 
Efter morgon motionen igår tog jag min svarta fara och trampade ut till huset. Lade mig tiil rätta med tidningar,kaffe och bullar som mamma bakat., Så jädrans gott med något så simpelt som mjölk och bullar! Anyhow, Idag är det ju Freedag! Härligt tycker jag, för i kväll blir det kräftfiske, gott att äta och att dricka! Innan vi sticker iväg idag ska jag haka på B-friend till frissan. dags för ett ordentligt höstklipp. Nu frukost. Later!



19:07





No no no, jag känner mig lite sjuk eller små seg. Efter en hel eftermiddag på stan med fika och häng känner jag mig lite mör i både skallen och i kroppen. Kom hem för nån timme sen och stupade rakt ner i soffan. Där har jag legat nu och slö kikat på en film, bläddrat i cosmo och mumsat på lite naturgodis. Svepte precis ett glas c-vitamin och dricker nu lite grönt the i hopp om att jag ska känna mig bättre snart. Har verkligen inte tid med att ligga nerbäddad sjuk nu, Middag och sen får vi se om det inte blir bättre. Hemmagjorda hamburgare!



Teknikens under..

..Igår trodde jag verkligen att jag skulle bli fullkomligt galen här. Hela dagen så krånglade min telefon, det började med att den la av, bara så där. Sen så gick det inte att använda skärmen, sån där toutch screen (stavning?) anyway, Efter ett par timmar i lite panik och med gråt till följd av frustation över att jag inte kunde förklara för killen på supporten så flux, helt plötsligt så hoppade telefonen igång och jag blev överlycklig! känndes som en sån befrielse, ilandsproblem..?! Så nu har man kontakt med den yttre världen återigen. Måste då säga att det är gött att ha semester! Idag är det ju faktiskt solsken ute, morgonpromixen var härlig i morgonluften och solsken.. Idag ska jag möta min käraste Gynning och fika lite, hoppas att vädret håller i dig så vi kan lapa lite sol på uteserveringen. Ska hoppa in i duschen nu och svira om från träningskläderna! Later,







VACATION BABY!

TJOOHOO, Igår kväll när jag svischade hem så räknade jag ut att jag har två hela veckors ledighet framför mig! Göt mos!
Det är en välbehövd och välförtjänt liten mini semester vill jag lova. Skönt att ladda om och förbereda sig inför studiestarten osv. Ska köpa mig en ny kalender( på tal om studier), har varit ute och letat efter den perfekta lilla kalendern utan resultat.. Men jag tror att det blir några små resor nu under ledigheten och då får jag passa på att kika efter bättre utbud. Till helgen som kommer så blir det kräftfiske för hela slanten skulle jag tro! Och fram till det ska jag nog bara njuta, ska göra så lite som möjligt och bara det som faller mig in. Inga måsten inga tider att passa. Får se hur det går, haha. Men jag kan ju iaf försöka varva ner och sluta stressa runt som en galning. Längtar efter b-friend nu, kanske kikar förbi på hans jobb lagom tills han slutar i dag? hmm borde sätta lite fart nu fastnade med en hög med post och obesvarade mejl... Ciao!







Lunch..

... Sitter och käkar lite medans jag väntar på att naglarna ska torka ordentligt. Har haft lite kroppsvärd så här på förmiddagen, inser att man kanske inte varit så snäll mot varken, hår naglar eller hud i sommar. Får vara lite sjysst och pyssla och smörja lite nu. Freeedag idag! Jihoooo! Även fast jag ska jobba i kväll så känns det extra härligt att det är fredag och helg endå. Nu är det ju bara ikväll, imorgon och Söndag kvar sen är det holiday! WOW! Lite trist dock att det är vattenfestival i stan i helgen, skulle kunna kila ner en snabbis? Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag få lite för mycket ont i magen (ångest i klass med tina halv tio på la-festen.) Och sen så är ju B-friend forstatt lite krasslig så det är nog bäst att hålla sig i skinnet och hålla honom sällskap på hemmafronten.  Sen inser jag att det börjar nog dra ihop sig och bli höst snart, semester firare är på väg hemmåt igen, det börjar bli kyligare i luften på mornarna när jag är ute i spåren och motionerar. Kvällarna är kyligare och även så nätterna med. Jag har skrivit en liten lista i mitt block över höstens milstolpar som ska bockas av innan det nya året. Kommer bli en busy tid framöver, men det gillar jag.
Nu är det torrt, ska dricka ett glas c-vitamin och sen blåsa till håret. Trevlig fredag! Love A.





Planet Earth.






Jag hade hoppats på att det skulle var en förlängning av det underbara sensommar vädret från helgen i dag när jag är helt ledig och fri som en fågel, men icke. Fast det har endå varit en riktigt skön ledig dag, b-friend har även han varit ledig idag med så det har varit härligt att fått vara lediga så här en vardag tillsammans. Har passat på att rännt fram och tillbaka till tvättstugan på eftermiddagen, bäddat rent och fixat lite här hemma i "orkanstaden". Lite typiskt att b-friend är lite små sjuk bara, har passat upp på honom idag med korvstroganoff och lite karameller. Iof så fick ju han köra till affären själv..men det är en helt annan femma. Håller även på att uppdaterar oss i djur och natur, har varit en hel del Aha upplevelser då vi kikar igenom Planet earth, väldig hätfigt och ögon öppnande. Anyhoo,  Nu är det bara tre till arbetsfillfällen sen är det sommarlov/semester ett tag innan skolan slår upp dörrarna åter igen. Hoppas att det bjuder till lite nu och blir en kanon avslutning på sommaren, vill lapa lite mera sol innan det är dags att kurera sig och förbereda sig för höst igen. Oj, dags att kila ska iväg och kolla på fotboll nu med en sjukling. Ciao! / A




Sommardag.





I morse när jag vaknade trodde jag verkligen inte att jag skulle klara av att lämna sängen ens. Men efter lite åmande klev jag upp tog en dusch och cyklade ut till huset. Stannade på vägen och införskaffade mig lite tidningar att läsa i. Det har verkligen varit en kanon sommar dag, känner mig pigg och fräsch efter en heldag ute i huset. Har legat i solen hela dagen, läst, käkat glass, godis och god mat som mamma serverat mig. Gårdagkvällen blev hur lyckad som helst, började med några drinkar här hemma, sen fortsatte det hemma hos Gynning innan vi begav oss ut på staden där vi fortsatte med drinkar och mycket dans vilket mina fötter är vittne på idag, det känns som om det brinner under fotsulorna.
Kom tillbaka in  till stan för nån timme sen. Syrran kom förbi och umgicks lite och hade med sig gullungen Alina. Nu är jag helt färdig och redo att gosa ner mig i soffan med B-friend. Kvalitetstid kan jag lova. God natt. /Anna!



   
      






Friday. (På varje stavelse.)


Tog min pålitligaste vän och trammpade ut till huset idag. Möttes av en Pappa som var iklädd sin hemma kostym, fiskarbrallor, kepa och hörselskydd det var nämligen dags för en tur på gräsklipparen. Jag fick kämpa för att hålla tillbaka fniss attackerna när han skulle duktigt demonstrera vad åkgräsklipparen gick för.. Det är ett jäklarns härligt, avkopplande ledigt ljud som brummar när han åker förbi mig när jag ligger i solstolen och läser lite i min bok. På tal om gräsklippning igår när jag var ute och gick så såg jag en livs levande kopia av Tabitha. En brud/kvinna på 40+, avklippta short, bh, träskor, en cigg i munjipan och en orgentligt polsk blekning med fem centimeter utväxt stod och skulle dra igång sin gräsklippa utanför sitt radhus. Då vill jag lova att det drog rejält i minjuporna på mig. I kväll så blir det hemmakväll med det klassiska fredagsmyset stundande alldeles strax, och i morgon är det ju härliga lördag och ledig helg så då ska det slås klackar i taket för allt vad det är värt. Alkohlen ligger i säkertförvar på kylning och drink mixarna är inhandlade. Tacka vet jag sommardrinkar med färsk juice. Nu kallar soffan och b-friend. God kväll, ciao!







My girl.

God morgon Onsdag, den senaste veckan har jag spenderat mycket tid med en väldigt speciell tjej, F. is back in town for buissnes. Det har blivit några skvättar kaffe, lite mango-dryck, naturgodis, vändor på stan och så klart fniss-fest. Det är härligt att få lite sensommar besök av denna heta Oslo tös. Det är då man kommer på hur mycket man egentligen saknar henne. Anyhooow, blir lite taskigt med tid nu, är mycket med jobbet och allt runt om kring som inte riktigt stannar upp o vilar medans jag far runt. Men i helgen är det lång ledigt som gäller och det ska bli riktigt gött, Göt mos!  Så då blir det att slå klackarna i taket och slarva runt natten lång! Yeah! Lite frukost i magen, smothie. Sen en promis innan det blir en kaffe på haket med fröken Later!.

 




RSS 2.0