Myggbet

Nu kan jag verkligen konstatera att det är vår.
 
Utomhusfesten i lördags slutade med att jag fick med  mig en hel del bett på min ben. De är stora som silverfemmor och kliar mig galen snart. Kan man annat är älska det? om bara lite?
Lördagen bjöd som sagt på en utomhusfest, det blev brasa, myggg, vin ur plast mugg och termobraller.
 Härligt! Luktade dock brasa hela natten sen. Lite smått illa kanske det luktade för den otränade näsan som ej eldat under kvällen.
Fick tag på stans godase mosbricka med grillad och gurka, sen fick vi slarta upp oss emot hemmet och den härliga sängen som lockade som aldrig förr. Söndagen kan jag beskriva med ett enda ord, betongkeps.
Blev det vanliga sändagshänget enligt tradition.
Just ja i fredagen glömmde jag helt bort, var i Smedjebacken hela dagen och agerade barnvakt åt lilla Linnéa. Kan nog vara världens gulligaste unge, när hon är nöjd. När hon inte är nöjd kan hon nog vara släkt med satan. Hur som heslt så har jag fått det bekräftat att jag inte kommer införskaffa mig en engen på bra länge.
Nej nej nej, jag är helt klart för egoistisk för att kunna offra mig för ett barn.
Nix nöjd det är jag, precis som det är.
Tog tåget till borlänge i går eftemiddag med Gynning, blev iaf en ny strass att inviga på lördag så det är Födelsedags firande för Frittan. Härligt är det att Angerska kommer på besök till staden, och det dröjer då inte länge nu innan vi sitter på tåget ner till Karlstad. Måste nog ta tag i en färgning snart av barren, frågan är bara vad? lite ljusare? lite brunare? lite mera någon annan färg än just nu bara. Har en lite dassig färg nu känner jag. Solen har misshandlat mina barr efter en helg ute.
 Idag blir det närmast frukost, sen ska jag ut och bränna lite fett, mjuka upp mig med ett pass Yogalates, sen en snabb till skolan. Frukost nu var det, Ciao!




   
  







Örebro och så vidare.

Hej där Måndag!

Vilken kanon helg det blev tillslut, sol, grillning, umgänge, road-tripp, lekar och vänldigt mycket hårdrock och luftgitarr.
Måste säga att jag har inte kännt mig så här utvilad och pigg på länge, det var verkligen en välbehövlig helg på "rehab" haha. Snacka om att jag endst har enorma i-lands bekymmer. Det största problemet just nu är nog vad jag vill ha för vårjacka? behöver nog ett par nya skor med, lite nya kläder överhuvudtaget skulle inte sitta fel. Får se om det inte blir en shopping tur inom kort när det trillar in lite nya kulor på kontot som är till för att brännas. Det är enormt lockande att gå loss på hela sommarsortimentet redan och införskaffa sig en hög med sommarklänningar. Sandaler, och lite nya väskor? jädrarns vad de spritter i shoppingnerverna nu. Lär ta och hejda mig.

Helgen då, I lördags var vi ute i Huset (hos Mamma och Pappa) Grillade och ägnade oss åt att putsa lite på Peggan, bytte däck (jag solade), tvättade bilen (jag solade) städade insidan, damsög och putsadefönstren det stor jag för. På kvällen blev det film, popcorn och vindruvor med bästisen. För att senare utvecklas till att bli en hårdrocks natt med träningsvärk som följd. 
Söndagen spenderades i Örebro, det bjöds på mat och spel. Som tradition på söndagar blev det mys med MarkiMark, chips, popcorn och kelande. Löffe fick liksom hela vägen hem sen. Ett litet arg sms kom efter ett tag. hahaa
Lite bild bevis som följd.



            









Ciao.

I'm in Love.








Tjenixen!
Härliga fredagen är äntligen här, i afton blir det häng och så klart så ska det låta här hemma hos Jansson/Engberg. Ska se till att handla men något riktigt gott att unna oss med. Först blir det lite kvalitetstid med min egen Gynning.
Ha en toppen fredag! Kramar /Anna

God Eftermiddag.

Hej där!

Jösses, vart tog den här dagen vägen?! Har helt tappat bort tiden i alla fixande och måsten. Stängde av mobilen här på förmiddagen för att i lung och ro svara och skicka iväg en hög mejl som låg och väntade, inte minst angående en del sommar planer. Puhh! Men nu är det avklarat! Har en smärre detalj som handlar om födelsedagsfirande som måste donas med. Eller rättare sagt att hitta den rätta pressenten?.. Antar att det blir ett samtal ner till Värmland och världens hetaste tjej och rådfråga. På tal om resor så blir det en vända till härliga örebro i helgen. Ser jag fram emot, skönt att få vädra sig lite i en annan stad och umgår och hänga lite. Fast först ska jag ägna lördagen åt B-friend och senare på kvällen går vi All-in och satsar helhjärtat på en tjejkväll, alltså med Gynning så klart. Ska slå alla rekord i att vara tjejiga! Och jag älskart, hihi

Visst är det bästa som finns ett lyckligt slut? Det finns inget bättre än det, det är bara så.
Jag gillar känslan när det inte går att sluta le, och det känns som om man är mitt ibland de rosa härliga
 molnen av kärlek. 






Later.

Powerwalk.


Hej där Onsdag!

Jag gillar Onsdagar, det är så där härligt mitt i veckan så det finns tid kvar att utnyttja innan det är helg igen. Det är så mycket som man måste hinna med att göra emellan helgerna och speciellt nu efter en långhelg som Påsken alltid är.
På tal om påsken så var det kanske inte bara jag som åt och framförallt drack galet för mycket?? hujja mig säger jag då bara, nej nu är jag trött på detta och har tagit mig i kragen och skaffat tillbaka min rutin igen. Alltså motions rutinen, och jag gillart starkt. Känner att hela kroppen skriker efter rehab. Så nu har jag checkat in på mitt alldeles egna rehab och det känns härligt. Ska hålla mig borta från alkohol och allt för många chipspåsar och ägna mig mera powerwalks och vitaminer, antioxidanter och en mängd smoothies. På tal om det så ska jag ta mig ut i köket och slå på blendern.
 Må gott mina kära!





Powerwalk redo.

En liten del av Påsken.




     
      
      







Skärtorsdag!

Hallå där från sjukstugan.

Fasiken jag börjar bli riktigt förbannad här, har liksom inte tid att vara sjuk nu. Det är påsk och jag har inget som helst godis sug. Hur kul är det när det är "äta så mycket godis tills du kräks helgen". Nej nu får det vara ng, har bombaderat mig själv med vitaminer, té och citronvatten i hopp om att bli kry. B-frind är även han kanon krasslig. Ikväll ska jag be en kvällsbön om att jag är frisk så man kan fira påsken med en hejdundrande fest på lördagsaftonen tillsammans med alla hem komna vänner. 
Numera efter snart två dagar av social isolering lever jag igen SATC, jag äter, lever rör mig som alla mina nya bästisar i New York. Fick lite panik när jag insåg att jag började tänka på engelska och bestämmde mig för att jag måste träffa lite äkta karaktärer. Blir nog en kort promis med herr borgström. Målet är att införskaffa lite påskris, nya tulpaner och en enormt stor godispåse till alla barnen som kommer. (Kommer nog sluta med att jag trycker i mig det själv...)
I morgon kommer Gurran och storebrorsan Micke till stan, alltså Puttes mamma och bror. Ska umgås och äta god mat. Sen på självaste Påskafton blir det äggjakt i Lernbo tillsammans med familj och övrig släkt. Massa god mat som Mamma står för och en liten eftersläntande födelsedags pressent till mig har jag börjat ana..
Dags att sätta fart här, Glad Påsk!






Cosmo, SATC and smoothie.







I morse när jag vaknade av att b-friends väckarklocka ringde kände jag mig mer död än levande. Det tog ett tag innan jag insåg att jag inte var bakis (hade varit nice att skylla på det). Det sved i halsen, huvudet värkte, näsan, ögen ja hela kroppen gjorde ont.. somnade om och vaknade en timme senare, fick en hej då kyss och sen insåg jag att förkylningen hade blommat ut riktigt ordentligt. Tog mig en stor härlig smoothie, bläddrade i cosmo och slog på SATC. Känner mig piggare nu och drömmer om gay-klubbar och annat härligt med glitter som huvudämne. Borde nog ta på mig skor och kläder och ta mig en lugn promenad snart. Frisk luft är den bästa medicinen tror jag. Ciao!




Favoriterna.


Topp 5 just nu.


5. Skatteåterbäringen, som den mest perfekta pressenten kommer det lilla kuvertet på posten. Jag gillar verkligen den härliga pressenten som kommer trilla in på kontot lagom till sommarens start.

4. Nya Lägenheten, det går verkligen inte att sluta älska det faktum att vi nu mera bor i den helt underbara lägenheten. Ytan, läget ja hela lägenheten är fantastisk. Trivs som fisken i vattnet.

3. Påsken,  hur härligt är det inte med ägg jakten? Risen som man klär med ägg,fjädrar och små kärringar i? Som om det inte vore nog så blir det garanterat en härlig påskfest.

2. Våren! Nu är den sannerligen här gott folk. Har redan lagt undan strumpor och kör nu stenhårt med bara fötter.

1. Putte, Vänner och Familjen, dessa fantastiska människor, personligheter och varma hjärtan kommer utan tvekan alltid vara givna favoriter.



           

XOXO/ Anna.




15:40

Hallå där!

Ny vecka, nya mål, nya bestyr, ny längtan och nya bekymmer.
Helgen kom och passerade, ställde till med ett litet 2kalas" här hemma på lördagseftermiddagen som slutade med en utesväng, värkande fötter och pytt i panna på småtimmarna. Var helt klart en härlig utekväll. Hade dock världens värsta betongkeps på söndagsmorgonen.  Helt klart värt det för mina synder som inte ens kan börja att räknas på en hands finger antal.

Började dagens starkt med strålande sol powerwalk, yoga och kaffe i solen. För att fortsätta med en tur nere på staden för att uträtta lite ärenden med favorit B-friend. Strax kommer Gynning och 3-barns morsan på lite kaffe och givande samtal.
Nej kaffe var det som skulle kokas. Ciao!





Det ÄR vår.

The LIST.




Ska förklara lite nu, Igår när jag lyssnade på p3 så var en snubbe som heter Simon där. Han pratade om olika listor och det fick så klart att börja fundera en del.
Listor.. Jag skriver mycket listor, en lista när vi ska handla, kom-ihåg-listan är given, julklappslistan/önskelistan, To-do-listan skriver jag princip varje måndag för att ha koll på vad jag måste hinna göra under veckan osv... Helt klart mitt liv är uppstakat efter ad som är nästa punkt på listan helt enkelt. För jag är en person som vill ha koll, jag måste planera mycket. Men i slutändan vad fan får jag ut av det egentligen? Det kan ju bli lite tråkigt kanske? Ska kanske göra en lista där jag prioriterar att vara lite mera spontan? hahaa planera att vara spontan hur jävla bra låter inte det?.. haaha

Okej gör er beredda här kommer den första listan:


Topp 5, det värsta just nu. (Man börjar alltid dessa listor bakifrån)


5. Fötter rent allmänt. Speciellt långa tånaglar och högt uppväxta nagelband går helt bort.

4. Otrevliga människor. När man möter en person,kan säga på en gångbarna, så hälsar man av rent hyffs. Eller skickar av ett vänligt leende. Det värsta typen är de som tittar på en som man skrikit "knulla-mig-i-röven" när man försöker vara lite artig och mänsklig genom att säga ett helt jävla vanligt -HEJ.

3. Endast ha "basutbudet" på tv. I och med flytten så står vi nu utan alla bra tv-kanaler. Detta låter som ett typiskt I-lands problem och det är det ju egentligen. Men fan det skiter jag i jag blir så irriterad när jag inte kan slö zappa runt bland mina favoritkanaler. Hur mycket kvalitets tv missar jag inte nu? Hoppas att de där kabel snubbarna snabbar på så vi snart kan njuta av att ha de viktigaste kanalerna 5, 3 och faktiskt så saknar jag MTV. Det jag sörjer mest just nu är att jag inte kan vakna tillsammans med Vakna med the voice. Josefin Crafoord är min stora idol helt enkelt.

2. Finnar. Helt klart ett alltid lika irriterande och jävligt problem som man nog aldrig blir över. De dyker alltid upp vid den dära tiden på månaden, Som nå jävla varningsflaggor snart får du mens. GAhh det är inget som uppskattas. Känns ibland som om finskaföreningen slagit läger på min haka,panna eller vart de nu gillar att vara för stunden. Flyttar runt mellan månaderna.

1. Bitterfittan.  Sluta klaga på allt. Snälla, lägg ner och inse att det är vår! (Kanske kan ta åt mig lite men bara lite själv där.) Dock är det ett faktum att det finns alltid bittra människor som då alltid ska klaga och vara negativa. Förstår "de" inte att det är mer energikrävande att hela tiden gå runt och vara tjuriga små djävlar? Släpp det bara, lev,skratta och öppna ögonen det är för sjutton vår i luften.







Frukost.


Kan inte sluta dansa och sjunga när jag hör den här låten! Åhh den är så jäklarns bra!
Hoppas hoppas det spelas bra musik i helgen så man kan dansa och svänga dom lurviga. Om jag inte sagt det så längtar jag så klart tills på Lördag !?


Frukost nu. Ciao!







Hår-resande.





Tulpanerna fick jag av underbara mormor & morfar.


God kväll,

Jippie, jag är så glad just nu. Läkarbesöket gick finfint och så har Gynning hjälpt mig med mina trista barr så numera har jag lite brunare ton i håret. Älskar det verkligen! Vill absolut inte ha mörkbrunt/svart hår igen men en något mellan brun (kashmir hette färgen) nyans gillar jag helt klart. Nu fattas bara en gyllene bränna så är man fit åter igen.
Blev så klart glass på eftermiddagen idag, lite storsande i affärerna och sen kilade vi hem och ordnade till håret som sagt. Längtar tokmycket efter b-friend som är på väg hem efter jobbet, ska ta mig an mina "flickvännsaktigaplikter" och ordna med en härlig middag som jag tror kommer glädja honom enormt. Sitter och smuttar på lite grönt té, känner att magen kurrar lite efter lite käk.



               


Godkväll/Anna. (Försökte ta en bild på håret..gick sisådära va?)



Nämen hallå!?


Dra mig baklänges vilken underbar dag det är! Strålande solsken och genom det öppna fönstret hörs en fågel kvittra.
Tror nog att jag kan förklara VÅREN ÄR KOMMEN! underbart tycker jag.
Det värmde härligt i ansiktet när jag var ute på powerwalken i morse även fast klockan var strax efter åtta bara. Det finns og inget som gör en på bättre humör än när solen skiner och man kan börja ana att det snart, mycket snart är dags att plocka fram alla härliga sommarkläder!
Förresten så kom jag på här igår eller Putte kom på att det inte blivit någon krönika på 2 söndagar i rad nu. Det beror mestadels på tidsbrist och på grund av brist på fest enligt honom. Men kan lova redan nu att på söndag kommer det en härlig krönika fylld med fest och bakfylla så håll ut mina blonda vänninor T&F.
Ska ta lite käk innan det är dags att infinna sig på sjukan igen. Men med tanke på att allt gått kanon så blir det nog det sista och i helgen så får jag dricka alkohol! =) jag gör vågen här hemma hela vägen till systemet. Ska ringa och kolla med Gynning men jag tror att det blir en hel eftermiddag ute i solan,strosandes med en glass i handen kanske? Det kan vi unna oss kära vän.

Förresten, vem är det som går runt i stan och sätter sverigeflaggor i alla hundskitar? Haahahaa jag skrattar ihjäl mig varje gång jag ser dem. Kan nog vara det roligaste på länge faktiskt! Ska fixa bildbevis någon dag när jag kommer ihåg kameran.

Adios!





RSS 2.0